Roulette strategier

Home / Roulette strategier

Roulette strategier

Roulette strategier

Roulette strategier kan öka chansen till vinst

Det finns inga system som kan garantera att en spelare vinner på roulette. Däremot finns det ett flertal utarbetade roulette strategier och system som kan ge spelaren ökad chans att vinna. Själva poängen med dessa roulette strategier är att för spelaren i första hand hantera sin bankrulle, och för det andra att öka sina chanser att vinna. De flest strategier går ut på att spelaren ökar insatsen vid varje satsning efter en förlust och sedan fortsätter att öka satsningen hela tiden tills dess att spelaren vinner. Spelaren måste ha “is i magen” och vara beredd att förlora en del för att vinna eftersom tidigare förluster ska täckas av vinsten.

Roulette strategier kan öka chansen till vinst

Det kanske mest spelade av alla roulette strategier kallas för “Martingale Roulette System”. Detta är ett system som handlar om att öka satsningen efter en förlust och fortsätta med detta tills dess att det generar en vinst. Det används ofta för så kallade 50/50 spel som exempelvis spel på rött eller svart, men det kan tillämpas över hela tabellen. “Reversed Martingale”, är ett system som även är känt som “Paroli”. Detta system innebär att man spelar på en positiv progression och ökar sina insatser efter varje vinst i hopp om att rida på en vinnande rad, samtidigt minskar spelaren insatsen efter varje förlust. De finns ett flertal roulette strategier och huruvida de fungerar eller inte är upp till spelaren att avgöra.

Systemet “Fibonacci Roulette System” är en av många intressanta roulette strategier som använder en långsammare progression än vad som används i “Martingale”. Då använder man en taktik som handlar om att vinna tillbaka förluster under flera vinnande rundor snarare än under en enda runda. Detta ger en möjlighet att ha betydligt mer förlorande rundor men ändå komma ut med vinst. Detta system används också ofta för så kallade 50/50 spel som exempelvis spel på rött eller svart, men det kan precis som “Martingale” tillämpas över hela tabellen. Det finns också ett system som kallas for “Reversed Fibonacci”, vilket går ut på att spela med ett system som har samma regler som “Fibonacci Roulette System” fast omvänt.

Flera populära roulette strategier

“Labouchere Roulette System” är ett system som även kallas för annulleringsmetoden, eftersom spelaren bygger och stryker sitt eget utbud av spel och siffror utifrån det som spelaren vinner. Det är något mer komplicerat än de flesta andra roulette strategier och kan kräva en del övning att bemästra. “D’Alembert Roulette System” är en strategi som bygger på spelarens chansartade satsningar. Det kan ofta leda till att spelaren har lika många vinster som förluster men när väl vinsten kommer så brukar den vara stor. Det finns även “Reversed D’Alembert”, vilket är motsatsen till den vanliga D’Alembert. Den främsta nackdelen med detta system är att spelaren behöver mer vinster än förluster för att bli framgångsrik.

En av många roulette strategier utmärker sig lite extra genom att den har blivit namngiven efter filmhjälten James Bond, detta system kallas för “James Bond Roulette System” och det används av James Bond själv i romanerna om honom. Detta är ett system som omfattar två tredjedelar av tabellen, plus 0. Det kan beskrivas som en typ av strategi för att täcka bordet. Ett annat system som är värt att nämnas kallas för “Oscars Grind” och detta system handlar om att satsa på rött eller svart i stadier av fyra och syftar till att få en vinst på en enhet för varje cykel av satsningar. Spelaren ökar satsningen efter varje vinst och de förblir densamma efter varje förlust. Det finns oändligt många fler roulette strategier men dessa är några av de mest använda.

Andra alternativ till ökad vinstchans

Förutom roulette strategier så finns det andra sätt att öka sina chanser till vinst på roulette, ett exempel är så kallade “FOBT System”, som står för “Fixed Odds Betting Terminal”. Dessa maskiner finns hos bookmakers runtom hela Storbritannien där de är mycket populära. Det har gjorts otaliga försök att med hjälp av speciella dataprogram räkna ut oddsen att vinna på roulette och utan tvekan så kan man tänka sig att användningen av en effektiv dator skulle vara det bästa och enklaste sättet att vinna på roulette. Att hitta en sådan anordning har dock visat sig vara svårt och skulle man hitta en och den visade sig fungera så skulle den dessutom vara olaglig, till skillnad från vanliga roulette strategier som är lagliga att använda fritt både hemma och på kasino .